Een diner dat zelfs de meest kieskeurige fijnproever smaakt?
Check geldigheid Activeer je Cadeaubox en geniet van jouw belevenis.
Het resterende tegoed kun je nog verzilveren binnen de geldigheid van jouw Wellness Giftcard.
Heb je nog saldo over?Copyright Smartbox Group Company LTD.U kunt hier zoeken op plaatsnaam, waardoor u snel kunt zien of er zich een leuke bestedingsmogelijkheid voor de Sauna Cadeaubon bevindt in de regio waar de ontvanger woont. .De Sauna Cadeaubon die u kunt bestellen op is geen papieren bon, maar een plastic cadeaukaart.De deelnemende locaties bevinden zich verspreid over heel Nederland.By using Twitters services you agree to our.Houd je er rekening mee dat de Wellness Giftcard 1 jaar youtube filmpjes maken programma geldig is na aankoop?Naast dat de Sauna Cadeaubon er uitziet als een pinpas, werkt deze ook op een vergelijkbare manier.Deze ziet er uit als en heeft het formaat van een pinpas.Ben je op zoek naar een last-minute cadeau of kan je niet bij hem of haar langsgaan?De Nederlandse Sauna Cadeaubon biedt toegang tot luxe sauna's en prachtige wellnessresorts door heel Nederland.
Na een transactie met uw cadeaupas blijft het resterende tegoed gewoon op de cadeaukaart staan en kunt u dit zonder problemen bij een ander saunabezoek gebruiken.
Een greep uit de plaatsen waar u de Sauna Cadeaubon kunt besteden is De Thermen Sauna Beauty in Nijmegen, Spa Sport Hotel Zuiver, Fitland, Thermae 2000 World of Wellness en Thermae Son.
Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze acties en nieuwtjes.
Jouw e-mailadres wordt uitsluitend verzameld door Smartbox Group België om nieuwsbrieven en aanbiedingen van Cadeaubox te versturen.
Verras met een cadeaubon en doe inspiratie op met Cadeaubox!
Bij deze en meer acceptanten kan de ontvanger met deze bon genieten van een ultiem ontspannen dag, waarop hij of zij volledig in de watten wordt gelegd.
Ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat u het geld dat op de pas staat in een keer moet besteden.We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, and ads.Een Cadeaubox is ideaal voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of een huwelijk.Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de 'Uitschrijven nieuwsbrief'-link te klikken, te vinden onderaan elke e-mail.Ook ziet de kaart er mooi uit en past hij gemakkelijk in iedere portemonnee.Cadeaubox omruilen alle pic collage online maken gebruiksopties Een stijlvolle hotelovernachting in een nieuwe stad?Dankzij Cadeaubox geef je jouw partner, een familielid of een vriend talloze mogelijkheden om uit te kiezen.Hier vindt u uitgebreide informatie over de bestedingsmogelijkheden van de Sauna Cadeaubon, alsmede over de bestelling en levering, over het gebruik van deze cadeaukaart, de zakelijke mogelijkheden en de andere cadeaukaarten en -bonnen die u kunt vinden in de webshop. .Van een avondje cinema of een tot een speciaal dagje uit: het kan allemaal.Een avontuurlijke activiteit aan de kust of in het binnenland?

Een volledig overzicht van alle sauna wellness waar de bon kan worden besteed vindt.