Voor ons is dit een mooi project, zeker omdat we merken dat er veel behoefte aan.
Zoutgrotsauna of Hymalayagrot, wellnesstempel op de villa sauna, d e saunabeleving bij Thermen Mineraal wordt weer groter!
Tijdens jouw bezoek of tijdens het kinderfeestje kunnen de kinderen (en volwassenen) alle 23 sporten die er in huis zijn beoefenen.
Zoover, forteca 2015award winner gold.Na betaling krijgt u deze cadeabon toegestuurd per mail en kunt u deze zelf afdrukken.Dus hebben we alles wat echt zomer is al opgeslagen voor de voorjaarseditie.Kruiden opgietsauna (85C kruidensauna (60C droge sauna (80C infraroodsauna, stille rustruimte om te slapen, beautyfarm met uitgebreide verzorgingskaart en arrangementen.En die vraag heeft ons aan lidl cadeaubon 250 euro het denken gezet.En dat is precies wat we gaan doen!
Allereerst zamelen we kleding in en dat is alleen mogelijk met de hulp van mensen in en buiten de wijk die aan ons kleding doneren.
Met boomstammen uit Estland hebben we een sfeer- en klassevolle verdieping opgetrokken boven op de villasauna (ook bereikbaar met lift).
Dankbaar voor de mensen die gedoneerd hebben, voor de vrijwilligers die al dagen bezig zijn geweest, voor het feit dat we het Wijkhuis mogen gebruiken, voor vrijwilligers die helpen de dag tot een succes te maken, voor het Wijkcentrum dat ons de mogelijkheid biedt.
Vuile en kapotte kleding gaat er tussenuit en de kleding die nog prima een ronde mee kan wordt gesorteerd.
Finse blokhut sauna (90C waar de klant zelf kan opgieten.
Alles soort bij soort: dames, heren, meisjes, jongens, baby.Altijd spannend om te zien hoeveel mensen erop af komen.Afkoelton 14C, afkoelbad buitentemperatuur, mooie aangelegde tuin met ligweide, verschillende sauna's: Een.Voor een sportief, actief en verzorgd kinderfeestje ben je bij Samsam aan het juiste adres.Zaterdagochtend wordt de laatste hand gelegd aan het netjes maken van de zaal, de koffie en thee wordt gezet en de cake gesneden.Restaurant met uitgebreide kaart, verschillende douchegelegenheden waaronder verschillende soorten regendouches en met afkoelemmer.Vorig jaar kregen we de vraag waarom er maar én keer per jaar een kledingbeurs wordt gehouden.Maar hoe komt de kledingbeurs tot stand?Ook dit jaar zijn we weer blij verrast met het aantal zakken dat is gebracht, waarvoor onze dank!Als u volledig zorgenvrij naar onze thermen wil komen, kan u het badlinnen huren en de slippers kan u aankopen.Inzamelen kan op diverse plekken in de wijk en op diverse tijden. .Wil jij je geliefde, je familie of je vrienden eens verrassen met een original cadeau voor Valentijn, verjaardag of huwelijk?