marokkaanse donuts maken

Niet moeilijk om zelf te maken.
Vol met herinnering, emotie, passie en liefde.
Trek niet meteen je neus op voor deze bonensoep. .Jelle maakt ook bonbons in opdracht van google street view video maker klanten.Nu kreeg ik onlangs een volle emmer hachee maken peperkoek versgeplukte walnoten van onze lieve vrienden.Zoals deze rode bonensoep met een Mexicaanse twist.Dat vraagt om een licht en hartverwarmend herfstsoepje.Gaat u hiermee akkoord?Ik maakte nog eens soep van pompoen. .
En toen was het bijna kerst Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik schrik er een beetje van dat we binnen enkele dagen al kerst vieren.
Een lekker, zelfgemaakt tussendoortje: havermoutrepen met gedroogde abrikozen.
De basis voor een lekkere Pho Bo is een goed.
En de eerste workshop die op de kalender staat, blijft alvast in zomersfeer: tapas, bierhapjes en patapas.
De jonge Jelle wilde vroeger bakker, kunstenaar of goochelaar scherm laten maken samsung s7 worden.
De zomer was lang en zonnig.
De vakantie is nu echt voorbij.Kruidige cake met appel en peer.Ze zijn ook lekker om zo van te knabbelen.In plaats van gist wordt er bicarbonaat toegevoegd om het brood te doen rijzen.De eerste septemberweek zit erop.Vooral door de natuur, hij wandelt graag in het bos om ideeën op te doen.Maar om een uitgebreid hapjesbuffet te maken, heb je wel wat tijd nodig.Donut bonbons van witte chocolade in de vorm van een mini donuts.De bonbons zijn gemaakt van witte chocolade, gevuld met beef jerky stukjes en een ganache met smokey BBQ-saus.Sodabrood is heel eenvoudig te maken en te bakken.Een kaneelstokje, wat vanille, of een.Jelle, fotos: Jelle Voorzee.