labels maken in word 2007

Van papier heb ik een boterhammetje met kaas, pakje sap met een rietje, appel, potlood en een schriftje met daarin de woorden "ik, maan, roos wat gras en wat bloemen gemaakt.
(boom, kastanjebladeren, kastanjes, eekhoorn ) -Hoi Herfst!De handen plakken we als een gewei achter de voet.Op bruin karton hebben de kinderen met bruine stift nerven getekend, zodat het net hout lijkt.Als verrassing voor h&m kortingsbon mijn verjaardag heeft mijn duo-collega juf Ineke met de klas een Pinguïn-Party-Prikbord met lampjes erin gemaakt.3 Click the "Bar chart" icon.Als opwarmertje voor een handenarbeidles heb ik een mega-vuurtoren op het prikbord gemaakt.
Feestdagen: -De tijd vliegt (grote zandloper, klokken, horloges -eventueel met vleugels- rond nieuwjaar) -Haas(t) je, rep.
De zee is van crepepapier, de rotsen heb ik gescheurd hoe maak je een herbarium en dan getamponeerd en de rest is van gekleurd Engels karton.
Alle krabben die we gevouwen hebben, heb ik op het prikbord geprikt.Once you decide on a graph format, you can use the "Design" section near the top of the Excel window to select a different template, change the colors used, or change the graph type entirely.en dat laatste woord kunnen de kinderen nu zelf lezen.3-D Column - Presents three-dimensional, vertical bars.Productnummer op het nummer dat overeenkomt met het nummer op uw pakket met etiketten.Ze krijgen een blad met verschillende poezieversjes.Klik op Verzendlijsten Etiketten.
Make a new copy of the spreadsheet every time you need to use the template.
Om superjuffie komen nog sterren te hangen waarop de kinderen schrijven wie hun held.