Een super origineel kado om te geven aan de meer avontuurlijk aangelegde 50 jarige Sarah of Abraham.
Gegarandeerd een super geslaagde verrassing voor iemand die 50 jaar nagellak maken spel wordt!Je kunt natuurlijk een gewone wenskaart kado geven, maar hoeveel leuker is het om de jarige te verrassen met een kaart met daarop jouw eigen persoonlijke boodschap ingesproken eigen foto en tekst!Alles heeft zijn voordeel en dus ook de 50 plus, Kortingen op reizen, op de trein en op de bus, Niet zo hard meer werken, zelfs het pensioen komt in 't zicht, Is dat geen goed bericht?Kras wereldkaart (kras waar je bent geweest).DIY Muziekdoosje22.95, magnetron Sloffen26.95, wijnfles Puzzel29.95, houten Voetmassage Roller14.95.
Misschien hebben anderen bokkers hier ook wat aan?
Lees hier meer over de chocoladetelegram Kado 50 jaar Ben je op zoek naar een origineel en geschikt cadeau voor iemand die binnenkort 50 jaar wordt?
Lees hier meer over de krant van uw geboortedag cadeau, persoonlijk wijnpakket.
Met dit unieke kado weet je zeker dat je de Abraham of Sarah op unieke wijze verrast!
Money Maze - Geld Puzzel12.9514.95, wijnglas Flessenstop9.95, retro Placemats (4 stuks)10.95.
Geniet van zwembad, sauna of gewoon lekker tot rust komen.Met én van de onderstaande cadeaus weet je zeker dat je een geslaagd cadeau voor een 50ste verjaardag in handen hebt!Graveer de naam van de 50 jarige met bijvoorbeeld de geboortedatum eronder op een wijnglas. .Bij kado 50 jaar vind je de leukste cadeaus voor een 50 jaar verjaardag.In aanvang werd deze vijftigste huwelijksverjaardag de jubel-bruiloft genoemd.

Kies uit 3 verschillende bindingen en 121 soorten albums!
Lied van de 50 (plussers) 50- (minners) "Melodie: Glory, Glory, Halleluja als je 50 plusser wordt, ach wees dan niet bevreesd, Zie dit kwieke groepje staan zo jong van hart en geest, (naam van de jarige) je komt nu echt niet van de regen.