hoe screenshot maken

Screenshot maken met een computer, het maken van een screenshot met een computer kan verschillen van commando. .
Er worden vele verschillende soorten besturingssystemen gebruikt waardoor er diveristeit bestaat in het maken van een screenshot met de computer, laptop of smart devices, als smartphones en tablets. .
Stap 6, sla vervolgens de afbeelding.
In deze video worden drie manieren uitgelegd hoe je een opname van (een deel van) je scherm kan maken in Windows 7, 8.Hoe kan ik het in een document of afbeelding plakken?Screenshot maken, windows, een screenshot maken met een Windows computer, zal er een toetsenbord en commandos aanwezig moeten zijn. .Hoe maak ik een screenshot?Screenshot maken met de Mac computer gaat in principe bijna gelijkmatig als de andere systemen, ook hier moet er een toetsenbord en mogelijk muis aanwezig zijn. .
Je kunt nu eventueel nog je afbeelding bijknippen.
Waar moet ik het plakken?
Zwarte pijpekrullen maken met papillotten toetsen: door Ddouk, m/nl/toetsenbord-pi.
PrtScn ScrLk Pause, de toets bevindt zich rechts boven op uw toetsenbord, meestal rechts van de F12 knop.
Als er een zoektocht over het internet gestart wordt blijft het vaak lastig om de juiste informatie te vinden omtrent goede handleidingen van een printsreen of screenshot.
Vind op deze website diverse laptop systemen waar een screenshot handleiding van aanwezig is, als: Screenshot maken met HP, Screenshot maken met Acer, Screenshot maken met Lenovo.
Stap 3, open nu het programma Paint.Druk op, prtScn, windows maakt een foto van het hele scherm en plaatst dit in het plakbord.Dit is vrij gemakkelijk! .Please try again later.Om de beste kwaliteit te krijgen sla je deze op als een.PNG bestand.Een screenshot (of schermafbeelding) maken van je beeldscherm kan wel eens nodig zijn, bijvoorbeeld bij een uitleg, of als je een afbeelding niet opgeslagen krijgt.Een sreenshot maken blijft op ieder aparaat een uitdaging en zal ook op ieder aparaat anders zijn. .Er zit namelijk al een toetsenbord ingebouwt en daarbij ook vaak een muis path. .
Muziek: Window Shopping by Jay Man.
Geplaatst op:, deel, e-mail.