fototaart maken jumbo

Betoverend mooi en persoonlijk is waar RiCake voor staat.
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Bij de workshops van RiCake gaat het kortingsbon perry sport om kwaliteit én gezelligheid.U vindt mij in Amersfoort (Hoogland) zie route.Veel plezier met het bekijken van mijn website. Deze kunnen gehuurd worden. Je kan eenvoudig je eigen printklare lay-out uploaden in het bestelformulier.Ria is gespecialiseerd in het maken van kunstzinnig gedecoreerde taarten en bruidstaarten.RiCake verzorgt in een persoonlijke setting, diverse workshops in taart maken, decoratietechnieken met suikerwerk en marsepein/fondant modelleerwerk. .Uitgezonden op, NPO3 Ricake is gevolgd door Kunstzinnig Hoogland.Diverse opdrachtgevers zowel particulier als zakelijk gingen u al voor: Fitis auto Amersfoort, Beweging.0, bedankworkshop voor een team tussen- en buitenschoolse opvang in Soest, voor de vrijwilligers van een Kinderhospice bij de Maria Hoeve in Ermelo, vaderdagactiviteit op de Berkenschool in Hoogland, Babyshower op locatie. In 2010 maakte zij de bruidstaart voor de opnames van Loft.
In het najaar 2014 is het boek Mini Cupcakes Boutique ook in het Duits franse luiken zelf maken vertaald en te koop in Duitsland en Zwitserland.
Zoek niet verder bekijk de workshop agenda en meld je aan., we hebben een basis assortiment producten zodat je na de workshop zelf thuis aan de bak kan.
Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses.
Dat betekent niet dat het niet gemaakt zou kunnen worden.
Verder maakt RiCake ook suikerkunst zoals suikerbloemen en marsepein figuren.
In februari 2012 draaide de kinderfilm Tony Tien in de bioscoop, hiervoor heeft Ricake de Tony 10 titeltaart gemaakt.
Deze handgemaakte, gedecoreerde taarten zijn arbeidsintensief, maar kunnen juist daarom helemaal naar uw speciale wensen gemaakt worden. Bij de workshops met een leskarakter wordt in kleine groepen gewerkt om zo optimaal mogelijk begeleiding en persoonlijke aandacht aan de deelnemers te kunnen geven.Je ontvangt de lekkerste recepten en tips.Ricake heeft ook taarten gemaakt voor Bioscoop Films.Bij meerdere fotos in én print lay-out denkt Ricake graag mee in oplossingen op maat om de eetbare sheets optimaal te benutten.Ook voor oogstrelende en smakelijke cupcakes, cakepops, gedecoreerde koekjes en sweet tables kunt u bij RiCake terecht. .Ricake Taartcreaties MeerKVK Privacy verklaring klik hier Ricake is mede-organisator van Bakbeurs Taart Trends.Staat uw idee er nog niet tussen?Dankzij deze handige cookies, zónder calorieën, kunnen wij jou helpen.Leuk voor persoonlijke traktaties voor school of op het werk, een gepersonaliseerd gebakje bij een bedrijfsprestentatie of denk ook eens aan een eetbare wenskaart.Geef uw wensen voor de taart aan mij door.Leuk kado idee voor de feestdagen.Kijk voor de mogelijkheden bij onze verhuurservice, eind september 2013 is het 3e boek van Ria de Kleijn uitgekomen: Mini Cupcakes Boutique In deze gezellige kleurrijke boekbox vind je het boekje met verschillende recepten en decoratie-tips voor mini cupcakes, maar ook nog eens.

Bij de groepsworkhops die meer een sociaal en funkarakter hebben kan het aantal deelnemers uitgebreid worden tot circa 10 personen op de locatie van RiCake.